Hoppa till innehåll

Lymfmassage i Hässelby Strand

Jessica Tapper är massör samt healer och driver Solroskraft med mottagning i Hässelby Strand.

Jessica Tapper ~ Solroskraft.se

Lymfsystemet är en del av immunförsvaret och hjälper till att rensa systemet. Det är viktigt att lymfsystemet fungerar bra för att du ska kunna rensa ut systemet. Lymfsystemet arbetar med att föra ut slaggprodukter och överskottsvätska ur kroppen. Lymfmassage är en massageteknik som hjälper att stärka lymfsystemets funktion. Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter kan föras ut ur kroppen. Lymfmassagen består av tryck och strykningar längs lymfsystemet. Behandlingen är mjuk och avslappnande.

Lymfmassage hjälper vid svullnader och ödem och kan lindra problem med celluliter sömnsvårigheter, huvudvärk, frusenhet, svullnader i kroppen, värk och smärta, övervikt, ryggskott, magproblem, fibromyalgi, restless legs, sömnsvårigheter och åderbråck

För att få en behandling med lymfmassage i Hässelby Strand så kan du boka en ledig tid på boka direkt. Jessica arbetar på Salong Irba som ligger i Hässelby Strand Centrum bredvid ingången till tunnelbanan.

Jessica ger även andra massagebehandlingar som klassisk svensk massage med olja, reiki-healing, shamansk healing samt ceremonier med plantmedicin. Besök Solroskraft.se för att läsa mer.

Välkommen till Solroskraft!